Jäsenedut

”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut oman alueen ammattilaisiin ja liiton kautta tulevat tutuksi koko Suomen alan kärkitekijät.”

Tarjoamme jäsenillemme Talotekniikka-lehden*, jossa ilmestyvät myös liiton omat jäsensivut.

Toimimme alan täydennyskouluttajana ja henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestönä. Jäsenet ovat oikeutettuja koulutuksiemme alennettuun jäsenhintaan.

Kaikki jäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Myös verkkokauppamme tuotteet ovat saatavillasi edullisempaan jäsenhintaan.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut

  • Viking Line: Alennusta risteily- ja reittimatkoista.
  • Teknocalor: Ilmastoinnin mittaus- ja säätökurssi I:n hinta on liiton jäsenille 190 euroa, alv 0 %.
  • MX6-laskentaohjelma: Jäsenille -10 % alennus MX6 Energia -ohjelman yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta.
  • Cumulus Resort hotellit: Jäsenille Cumulus Resort kylpylähotellien sekä Cumulus Resort Rukahovin majoituksesta -12 % päivän hinnasta. Alennuskoodin varausta varten saat toimistosta tai viikon 9/2017 jäsenkirjeestä.
  • Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n ensiapukurssit -15 % alennushinnoin. Jäsenedun saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä SuLVI. Tilauskurssien osalta voi olla suoraan yhteydessä toimisto@uskallaauttaa.fi.
  • Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Vantaan LVI-yhdistys ry järjestää yhdessä TA:n kanssa suosittuja vesipohjaisten verkostojen perussäätökursseja. Kurssin normaalihinta on 200 €, mutta sulvilaiset saavat kurssin alennetulla 150 €:n hinnalla. Kurssi on laitteistoriippumaton.

 

 

* Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoitetiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä.