Toimihenkilöiden tietosivut

Yhdistystoiminnan sivu on tarkoitettu erityisesti SuLVIn jäsenyhdistysten toimihenkilöiden käyttöön. Tutustu myös Patentti- ja rekisterihallituksen Yhdistys-sivuihin, niille on koottu paljon hyödyllistä tietoa.

Ilmoita jäsenyhdistysten toimihenkilö- ja kokoustiedot

Täytättehän lomakkeen huolellisesti. Neuvoja saatte tarvittaessa Kaija Ruokoselta sulvi(at)sulvi.fi. Jäsenyhdistysten toimihenkilö- ja kokoustiedot -lomakkeeseen.

Perustietoja

Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut oman alueen ammattilaisiin ja liiton kautta tulevat tutuksi koko Suomen alan kärkitekijät.”

Tervetuloa toimihenkilöksi!

Matkalaskulomake

Matkalaskulomake (Suomen LVI-liitto SuLVIn omaan käyttöön)

Puheenjohtajapäivät keväisin

Tapaamme vuosittain jäsenyhdistysten puheenjohtajien kanssa. Puheenjohtajapäivät 2018 pidetään 12.-13.4. Salmisaaren liikuntakeskuksessa, majoitus Holiday Inn West. Alustava ohjelma.

Liittokokoukset syksyisin

Liittokokous pidetään vuosittain syyskauden aikana. Vuoden 2017 liittokokous pidettiin Kouvolassa. Vuoden 2018 liittokokous pidetään Kokkolassa ja 2019 Kuopiossa.
Toteutuneet liittokokouspaikkakunnat (pdf, päivitetty 17.11.2017)
Liittokokousvarauslista 2017 – uudet varaukset tehdään Kaijalle tai Tiinalle.

LVI-Golf alkusyksystä

SM-kisat käydään perinteisesti syksyisin. Jäsenemme ovat osallistuneet toisinaan myös EU-mestaruuskilpailuihin. Tutustu tarkemmin.