Liity jäseneksi tai muuta tietojasi

Muista ilmoittaa meille muutoksista ilmoittamissasi tiedoissa, sillä ne eivät välity meille Väestörekisterikeskuksen kautta. Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoite- tai laskutustiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä. Perimme palvelumaksuja laskun uudelleenkirjoituksesta 7 euroa.

Voit myös halutessasi tulostaa jäsenhakemuksen ja postittaa sen meille.
Tulostettava jäsenhakemuslomake (pdf)
Toimiston yhteystiedot

JÄSENHAKEMUSLOMAKE (ja muutoslomake)

OPISKELIJAJÄSENEKSI HAKEVAN TIEDOT

Opiskelijajäsenyys on maksuton maksimissaan neljä vuotta ja maksuton jäsenyys päättyy valmistumiseen. Maksuton opiskelijajäsenyys vaihtuu automaattisesti varsinaiseksi vuosijäseneksi ilmoitetun opiskeluiden päättymisen jälkeen. Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain. Ilmoitathan kun olet päättänyt opiskelusi tai jos opiskeluissasi tapahtuu muutoksia.

HENKILÖTIEDOT

YHTEYSTIEDOT

TYÖPAIKAN TIEDOT

JÄSENMAKSUT JA -POSTI

MUU LASKUTUSOSOITE

Ilmoita tämä erillinen laskutusosoite vain, jos haluat jäsenmaksusi johonkin muuhun kuin edellä ilmoitettuun työ- tai kotiosoitteeseesi.

KOULUTUS JA TUTKINNOT

TEHTÄVÄALUE

SUOSITTELIJA

MUUT ASIAT

 

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus jäsenyydestä. Huolehdi siis, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, tiedot eivät välity meille Väestörekisterikeskuksen kautta.

Jäsenmaksulasku toimitetaan vuosittain tammi-helmikuussa. Jos et pysty maksamaan jäsenmaksuasi eräpäivään mennessä, ota yhteyttä sulvi(at)sulvi ja sovi maksusuunnitelmasta. 

WordPressin teema tukee rajoitetusti joitakin selaimia. Jos sinulla on ongelmia lomakkeiden tai sivuston kanssa, suosittelemme käyttämään Google Chromea. Yhteensopivat selaimet: IE8, IE9, IE10, IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome, Edge.