MX6 ENERGIA -OHJELMA

MX6 Energia -ohjelmistolla kehitetään rakennusten energiatehokkuutta, arvioidaan investointien kannattavuutta, simuloidaan eri korjausvaihtoehtojen pitemmän aikavälin käyttökustannuksien ja investointien kannattavuutta sekä tuotetaan määräysten mukaisia energiatodistuksia.

Jäsenetu -10 %

SuLVIn jäsenet voivat ostaa MX6 Energia -ohjelmiston edullisemmalla jäsenhinnalla (-10 % yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta).

Tutustu MX6 energia -ohjelmistoon
Tilaa MX6 Energia -koekäyttöversio käyttöösi

Voit myös tilata ohjelman sähköpostitse tiina.strand(at)sulvi.fi

MX6 Energia 7.0.1.2 julkaistu (2/2018)

  • Toiminnallisuutta parannettu, missä varaavat tulisijat ovat rakennuksen tilan ainoa lämmitysjärjestelmä
  • Käyttäjä voi antaa suoraan ilmalämpöpumpusta hyödynnettävän omavaraisenergian tai aikaisemman mukaisesti bruttoenergiatarpeen
  • Laskennan tulokset sivulle muutettu IV:n teholaskentaa tilanteessa, kun rakennuksessa on vain koneellinen poistoilmanvaihto
  • Seurannassa vedenkulutuksen kaaviota korjattu
  • Rakennustyyppi -valikko Tiedot sivulla korjattu, missä valittu arvo ei pysynyt kaikissa tilanteissa oikein kun ohjelman avasi uudestaan
  • Lisätty Laskenta sivulle käyttäjälle huomautus sisätilanlämpötilan asettamiseksi kun rakennustyypiksi on valittu Muut rakennukset.

MX6 Energia 7.0 julkaistu (2/2018)

Uuden joulukuussa 2017 hyväksytyn energiatodistuslain ja -asetuksen mukainen  MX6 Energia 7.0 on julkaistu MX6 Energia asiakassivustolle.
Lataa se käyttöösi asiakassivuston kautta! Muistakaa pääkäyttäjät jakaa uusi versio käyttäjillenne organisaatiossanne!

Vanhan lainsäädännön (2013 hyväksytty) mukaisia energiatodistuksia ja energialaskelmia voidaan edelleen julkaista aikaisemmilla MX6 Energia versiolla. Viimeisin vanhan asetuksen mukainen versio on MX6 Energia 6.6.2.1, mikä on myös ladattavissa MX6 Energia asiakassivuston kautta. Suosittelemme käyttämään tuota viimeisintä MX6 Energia 6.6.2.1 versiota vanhan asetuksen mukaisiin energiatodistuksiin ja muuhun energialaskentaan.
Vanhan lainsäädännön mukaisia energiatodistuksia voi tehdä niihin rakennuksiin, joihin on 2018 tammikuussa tai sitä aikaisemmin tehty energiatodistus rakennusluvan liitteenä.
Sivustolle tästä.
MX6 Energia on muutakin kuin energiatodistuksen laskentaa!