Yhteistoimintajäsenet

Tue toimintaamme liittymällä yhteistoimintajäseneksi!

Yhteistoimintajäsenten avulla edistämme LVI-alan koulutusta ja tiedotusta.
Yhteistoimintajäsenen jäsenmaksu vuonna 2017 on 900 euroa.
Voit liittyä yhteistoimintajäseneksi täyttämällä hakemuslomakkeen.

Jos jäsenyys herättää kysymyksiä, ota yhteyttä toimistoomme: p. 09 566 0090 tai sulvi@sulvi.fi.

Yhteistoimintajäsenten näkyvyys tapahtumissa, verkossa ja printissä

Yhteistoimintajäsenten logot ovat esillä tapahtumissamme, verkkosivuillamme sekä Talotekniikka-lehden jäsenliitteessä (1 logo/yritys). Yhteistoimintajäsenet voivat myös hyödyntää omassa viestinnässään SuLVIn yhteistoimintajäsenille suunniteltua logoa.
Yhteistoimintajäsenemme saavat vuosittain Talotekniikka-lehden, jossa ovat myös liiton omat jäsensivut. Jäsenetuna saat lisänäkyvyyttä Talotekniikka-lehden tai Talotekniikka-lehden uutiskirjeen rekryilmoituksista. Tarjoamme linkkipaikan SuLVIn kotisivun Ajankohtaista‑osiossa veloituksetta.

Olemme myös alan johtava täydennyskouluttaja ja toimimme henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestönä. Yhteistoimintajäsenet saavat koulutusedun, jolla yksi työntekijä pääsee veloituksetta yhteen SuLVIn yhden päivän koulutukseen (2017). Yhteistoimintajäsen voi myös tilata SuLVIlta tilauskoulutusta.

Henkilöjäsenemme ovat oikeutettuja koulutuksiemme alennettuun jäsenhintaan. Joten jos työnantajana kustannatte koulutuksen, on työntekijän jäsenyys teille etu, joka myös sitouttaa työntekijän.

Kaikki yhteistoimintajäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Myös verkkokauppamme tuotteet ovat saatavillasi edullisempaan hintaan.

Yhteistoimintajäsenellä on mahdollisuus osallistua SuLVIn järjestämiin tilaisuuksiin ja voitte tarjoutua esittelemään palveluitaan jäsenyhdistysten tilaisuuksiin. Yhteistoimintajäsenellä on myös oikeus osallistua SuLVIn liittovaltuuston kokoukseen ilman äänivaltaa.

Yhteistoimintajäsenten logo

Käytössänne on SuLVIn yhteistoimintajäsen -logo, jota voitte vapaasti käyttää kotisivuillanne ja muussa yritysviestinnässänne. Logon avulla voitte viestittää omille sidosryhmillenne, että olette alaa seuraava yritys ja  vahvasti verkostoitunut SuLVIn ja sitä kautta myös muiden alan toimijoiden kanssa.

Yhteistoimintajäsen-logot eri formaateissa

Ohjeet yhteistoimintajäsen logon käyttöön

  • Logoa voi käyttää yritys, jonka yhteistoimintajäsenyys on voimassa.
  • Logon väriä, tekstiä tai mittasuhteita ei saa muuttaa.
  • Logoa voi vapaasti käyttää yrityksen yleisessä viestinnässä, mutta ei:
    • Yksittäisten tuotteiden tai palveluiden markkinoinnissa
    • liiton tavoitteiden vastaisessa toiminnassa
    • osana yksittäisiä lausuntoja, kannanottoja tai muita julkilausumia.

Yhteistoimintajäsenet