Esittelyssä Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI

Puheenjohtaja Risto Aalto, kauanko olet toiminut jäsenyhdistyksen puheenjohtajana?Toimin aiemmin 90-luvulla sihteerinä kuusi vuotta ja puheenjohtajana yhden kauden ja nyt olen toiminut jälleen puheenjohtajana kauden 2016-2017.

Mitä asioita ajat puheenjohtajana?
Haluan luoda nykyisille jäsenille mielenkiintoisia tapahtumia ja samalla yrittää löytää uusia ”tuoreita” jäseniä kokeneiden joukkoon.

Ketä teillä on jäseninä KoLVIssa?
Jäseninä on yrittäjiä, johtajia, opiskelijoita, kehitysinsinöörejä, projektipäälliköitä, teknisiä myyjiä, suunnittelijoita, urakoitsijoita, tietokirjailija, kylmälaiteasentajia, sähköurakoitsijoita, eläkeläisiä ja niin edelleen. Vanhin jäsenemme on syntynyt 30-luvulla ja nuorin jäsenemme edustaa 90-lukua, joten skaala on laaja.

Risto Aalto

Millaisia tapahtumia järjestätte jäsenillenne?
Kuukausitapaamisemme ovat kuusi kertaa vuodessa ja niistä yksi on yleensä vierailu jossain yrityksessä. Lisäksi järjestämme tietenkin koulutusta, joko omana koulutuksena tai sitten markkinoimme SuLVIn koulutuksia. Esimerkiksi viime vuonna järjestettiin talotekniikkakoulutusta paikallisen rakennusliikkeen henkilökunnalle. Vuosittain teemme opintomatkan joko kotimaahan tai ulkomaille ja järjestämme KoLVIn omat golfkisat. Tänä vuonna järjestämme 50-vuotisjuhlan kunniaksi Saariselkä Symposiumin: lähdemme viikolla 48 Saariselälle viettämään yhdistettyä koulutus- ja virkistysviikkoa.

Miten keräätte varoja toimintaanne?
Suurin varainhankinta on LVI-viestin julkaiseminen vuosittain. Tänä vuonna ilmestyi 27. vuosikerta, joka oli samalla 50-vuotisjuhlanumeromme!

Kenen paikallisten toimijoiden kanssa teette yhteistyötä?
Pääosin yhteistyö sujuu henkilöjäsenten ja heidän yritystensä kautta sekä paikallisten viranomaisten kanssa. Lue lisää www.kolvinet.fi

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi